Grafisk formgivare, art director och originalare med fokus på årsredovisningar och andra rapporter, det är Griller grafisk form i ett nötskal. Även broschyrer, grafiska profiler, logotyper, tidskrifter tas emot som uppdrag.

Jag kombinerar ibland form- och originalarbetet med produktionsledning och har goda kontakter med tryckerier, bildhanterare, fotografer etc. Mina kunder och nätverkskollegor beskriver mig som en kreativ och formstark originalare med känsla för språk och detaljer. Jag är bra på att sätta stora tabeller och skapa tjusiga diagram. Med mig följer garanterat engagemang och hög servicenivå genom hela projektet. Jag håller ett vakande öga på felstavningar och grammatiska vurpor. Jag ger gärna förslag på textförbättringar och hur vi kan förenkla eller utveckla för optimalt läsvärde. Slutresultaten brukar ofta hamna på papper och jag har genom åren skaffat god kunskap kring hela tryckprocessen.

Jag har jobbat i kommunikationsbranschen sedan 1988 med bland annat DM, action marketing, PR- och reklam samt finansiell kommunikation. Kommunikationsvärlden är föränderlig och genom åren har jag arbetat på Branschmedia Arne Hellevik AB (Annons & Reklambyrån), DM Konsult (som senare blev OgilvyOne och därefter Ogilvy Sweden), USP, Citigate Gramma, Narva och Gadd. Hösten 2009 sade jag ajöss till livet som anställd och stortrivs som egen företagare!

Välkommen att kontakta mig!