Vissa projekt kräver fler än bara mig som leverantör.

Jag jobbar ibland som ensam leverantör, och i flera projekt är vi två eller fler. Dynamiken som uppstår med mina favoritkollegor tillför det lilla extra och binder ihop den stora helheten. Text, art direction, fotografering, originalarbete, bildbehandling, tryckanpassning, projektledning, hållbarhetsexpertis, tryckerikontakter och sist men inte minst; korrekturläsning. Jag och mina frilanskollegor utgör en komplett arbetsgrupp.

Mina främsta kollegor är dessa stjärnor:

Helene Hellberg

Helene Hellberg

Skribent och hållbarhetsexpert

Helene Hellberg har 20 års erfarenhet av finansiell kommunikation, hållbarhet och corporate communications. Hon arbetar framför allt med rådgivning, projektledning och texter för års- och hållbarhetsredovisningar, inklusive GRI-rapportering, väsentlighetsanalys och intressentanalys. Helene översätter även gärna från engelska till svenska. Hon tycker att noggrannhet och flexibilitet är två bra egenskaper för en konsult. Bland kunderna finns Atlas Copco, LKAB, Sjunde AP-fonden och BioGaia. 

Marie Dahlman

Marie Dahlman

Formgivare och originalare

Marie Dahlman har jobbat som originalare/grafisk formgivare i snart 30 år varav cirka tio år i egen firma. Marie älskar att göra årsredovisningar med mycket text, många tabeller och grafer men gör även annonser, broschyrer och DR. Hon har under de senaste åren arbetat med uppdrag för Hallvarsson & Halvarsson, PwC, Besqab, Avanza och B3. 

Karin Henricsson

Karin Henricsson

Formgivare Word/Powerpoint/Excel

Karin Henricsson har en examen i grafisk teknologi som är grunden för yrkesvalet som grafisk formgivare/originalare. Hon är en av få formgivare som hanterar både InDesign och PowerPoint/Word/Excel till fullo! Karin har framförallt arbetat med årsredovisningsproduktion men också kvartalsrapporter, broschyrer, flyers, inbjudningar, visitkort och web-banners. Sedan 2018 driver hon sitt egna bolag Henricsson Design där hon inriktar sig mot produktion i Microsofts program.

Jenny Lagerqvist

Jenny Lagerqvist

AD och fotograf

Jenny Lagerqvist arbetar som AD, formgivare och fotograf. Gärna form och fotografering i kombination. Grafiska profiler, logotyper, årsredovisningar, trycksaker, illustrationer och webb är hennes område. Jenny är mångsidig! Några av Jennys uppdrag har kommit från LKAB, Swedbank, Newsec, Safir, Netent, Elgiganten, Sanitec m fl